König étterem
Oldalak:

Üdvözöljük honlapunkon!

KEDVES VENDÉGEINK! ÉTTERMÜNK 2022. SZEPTEMBER 28-tól OKTÓBER 07-ig SZABADSÁG MIATT ZÁRVA TART. NYITÁS OKTÓBER 08-án SZOMBATON 12 ÓRAKOR.


(Felkerült: szeptember 24. 16:49)

Családias hangulatban, ízletes nagyadag ételeinkkel várjuk Kedves Vendégeinket!

Éttermünk Sóskúton, Érdet Biatorbággyal összekötő úton található. Az M7-es sóskúti autópálya lehajtóitól mindössze 2 km-re.

A három termünkben (50, 20 és 15 fős) összesen 85 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Éttermünk klimatizált, az utcára néző teraszunk 30 fő befogadására elegendő, melyet a nagy melegben párahűtéssel teszünk kellemessé.

Ha inkább kényelmesen, otthon fogyasztaná el fogásainkat, ELVITELRE is kérheti kiválasztott ételeinket. A hétfő nálunk pihenőnap. Örömmel szolgáljuk ki a hét többi napján. Keddtől péntekig 12 - 14 óráig, választási lehetőséggel DÉLI MENÜ kapható.

A déli menüről és az ételkínálatról az ÉTLAP menüpont alatt kaphat részletes tájékoztatást.

Fizetőeszközként a készpénzen kívül bankkártyát, K&H, MKB és OTP SZÉP Kártyát is elfogadunk. (valamennyi alszámláról 2021.12.31-ig).

Kártya elfogadóhely

Saját 10 autós parkolóval rendelkezünk.

Leendő Vendégeinknek abban a reményben köszönjük meg látogatásukat, hogy kellemesen fogják érezni magukat, s az ételek, ízek harmóniája maradandó emléket fog jelenteni a hozzánk érkezők számára.

A Vidék íze című újságban az étteremről megjelent cikk ide kattintva elolvasható.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva letöltheti.

Az oldalt készítette és fenntartja Most 3, ma 160, összesen 539081 látogató, legutóbb 23:36:03 órakor.